KezdŇĎlap
EUR: 360.6300; USD: 298.9800; CHF: 335.3700
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail k√ľld√©se

Embercsempészt fogtak el

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__23/i__2967
A Kiskunhalasi RendŇĎrkapit√°nys√°g nyomoz√°st rendelt el embercsemp√©sz√©s bŇĪntett gyan√ļja miatt egy m√©lyk√ļti f√©rfi ellen, akit vas√°rnap √©jszaka a hat√°rrend√©sz j√°rŇĎr a kelebiai bek√∂tŇĎ √ļton igazoltatott 4 szerb √°llampolg√°rral egy√ľtt. Az ellenŇĎrz√©s√ľk sor√°n meg√°llap√≠t√°st nyert, hogy m√©lyk√ļti f√©rfi √°ltal gyalogosan k√≠s√©rt szerb √°llampolg√°rok megfelelŇĎ okm√°nyok n√©lk√ľl, illeg√°lisan l√©ptek a Magyar K√∂zt√°rsas√°g ter√ľlet√©re, a jogszerŇĪ tart√≥zkod√°sukat igazolni nem tudt√°k.
Bet√∂rŇĎ j√°rt tegnap d√©lut√°n egy kissz√°ll√°si tany√°ban is, ahonnan egy Stihl fŇĪr√©szt, √©s egy teljes l√≥szersz√°mot lopott el, k√∂zel 240.000,- Ft. √©rt√©kben. Hat√°rrend√©szeti esem√©nyek: Kelebia Hat√°rrend√©szeti Kirendelts√©g, Tompa k√∂z√ļti hat√°r√°tkelŇĎhely√©n az elm√ļlt 24 √≥r√°ban egy szerb √°llampolg√°r ker√ľlt visszair√°ny√≠t√°sra, Szerbia ter√ľlet√©re, mert a Schengeni Inform√°ci√≥s Rendszerben t√∂rt√©nŇĎ ellenŇĎrz√©se sor√°n az √ļtlev√©lkezelŇĎ meg√°llap√≠totta, hogy a szerb √°llampolg√°r nem rendelkezik a beutaz√°shoz sz√ľks√©ges √©rv√©nyes v√≠zummal, sem tart√≥zkod√°si enged√©llyel. A Kelebia Hat√°rrend√©szeti Kirendelts√©g, Tompa k√∂z√ļti hat√°r√°tkelŇĎhely√©n, az ellenŇĎrz√©s sor√°n felfed√©sre ker√ľlt egy szerb √°llampolg√°r eset√©ben, hogy ellene Magyarorsz√°g eur√≥pai elfogat√≥parancsot adott ki, ez√©rt elfog√°s√°ra ker√ľlt sor. A szerb √°llampolg√°rt a Szegedi V√°rosi B√≠r√≥s√°g k√∂r√∂zte.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés