Kezdőlap
EUR: 364.7500; USD: 307.9400; CHF: 339.5900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Embercsempészt fogtak el

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__23/i__2967
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el embercsempészés bűntett gyanúja miatt egy mélykúti férfi ellen, akit vasárnap éjszaka a határrendész járőr a kelebiai bekötő úton igazoltatott 4 szerb állampolgárral együtt. Az ellenőrzésük során megállapítást nyert, hogy mélykúti férfi által gyalogosan kísért szerb állampolgárok megfelelő okmányok nélkül, illegálisan léptek a Magyar Köztársaság területére, a jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták.
Betörő járt tegnap délután egy kisszállási tanyában is, ahonnan egy Stihl fűrészt, és egy teljes lószerszámot lopott el, közel 240.000,- Ft. értékben. Határrendészeti események: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában egy szerb állampolgár került visszairányításra, Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzése során az útlevélkezelő megállapította, hogy a szerb állampolgár nem rendelkezik a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, sem tartózkodási engedéllyel. A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén, az ellenőrzés során felfedésre került egy szerb állampolgár esetében, hogy ellene Magyarország európai elfogatóparancsot adott ki, ezért elfogására került sor. A szerb állampolgárt a Szegedi Városi Bíróság körözte.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés