Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Termékdíjat kapott a Poli-Farbe Neo

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__12459
A Poli-Farbe és a DuPont közös fejlesztésű falfestéke elnyerte a minőséget garantáló Magyar Termék Nagydíjat. A Poli-Farbe termékeit hetedik alkalommal ismerték el ezzel a termékdíj-jal.

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Poli-Farbe és a DuPont közös termékfejlesztése, melyet a válság ellenére vezettek piacra 2010 tavaszán, miután együttműködési megállapodást kötött a Poli-Farbe és a DuPont. A Poli-Farbe Neo termékcsaládhoz hasonló, Teflon® felületvédő adalékkal gyártott technológia már több mint 70 országban van jelen világszerte, és mindenhol jelentős üzleti sikereket hozott a gyártóknak. A Poli-Farbe Neo festékek Teflon® felületvédő adalékot tartalmaznak, melynek köszönhetően a megfestett felület nemcsak szép, de keményebb és ellenállóbb is lesz, taszítja a port és a szennyeződéseket, moshatósága révén megkönnyíti a foltok eltávolítását. A Poli-Farbe Neo festék jobban elterül, így egyenletesebb, simább és esztétikusabb felületet biztosít. Alacsony VOC tartalma révén a környezetre és az egészségre ártalmatlan.

 

Johan Van den Hemel, a DuPont Titanium Technologies brand menedzsere elmondta: “Nagy megtiszteltetés, hogy Budapesten lehetek és partnerünkkel átvehetem ezt a díjat. Büszke vagyok rá, hogy együttműködésünk máris ilyen fontos díjat eredményezett, hiszen még csak két éve indítottuk útjára közös fejlesztésű termékünket. A sikernek két fontos összetevője volt: a tökéletes együttműködés a Poli-Farbe-val és az innováció, amelyet minden magyar vásárló nagyra értékel.” Szabó Antal, a Poli-Farbe ügyvezető igazgatója kijelentette: “Egyik legfontosabb célunk az, hogy bebizonyítsuk vásárlóinknak, hogy magyar cégek is lehetnek innovatívak és minőségközpontúak. 2009-ben büszkén kezdtünk közös munkába a DuPont Titanium Technologies-zal és a két éves közös munka eredményeképpen látjuk, hogy közös fejlesztésünk mindenütt elismerésre talált. A folyamatos újítás és minőségfejlesztés hatalmas befektetéseket igényel, amelyek profitja az vásárlói elégedettségben rejlik.”

A Poli-Farbe történetében hetedszer fordul elő, hogy aktuális terméküket a szakértő zsűri Magyar Termék Nagydíjjal ismeri el. A Poli-Farbe nevében Szabó Antal ügyvezető igazgató és Gombos Edina, a festék reklámarca vette át az elismerést az Országházban szeptember 1-jén.

 

Magyar Termék Nagydíjak a Poli-Farbe történetében:

 

2006. Magyar Termék Nagydíj: Platinum egyrétegű beltéri falfesték és Boróka fabevonó lazúr

2007. Magyar Termék Nagydíj: Policolor hőszigetelő rendszer

2008. Magyar Termék Nagydíj oklevél: Inntaler termékcsalád

2009. Magyar Termék Nagydíj: Cellkolor Aqua vizes bázisú zománccsalád

2010. Magyar Termék Nagydíj: Platinum Kid bababarát festék

2011. Magyar Termék Nagydíj: Poli-Farbe Neo festékcsalád Teflon® felületvédő adalékkal.

 

A DuPont (NYSE: DD) már 1802 óta világszintű tudományos és mérnöki eredményeket hoz a globális piacra innovatív termékek, anyagok és szolgáltatások formájában. A vállalat hisz abban, hogy a vásárlókkal, nemzeti kormányokkal, kormányokon kívüli testületekkel és meghatározó gondolkodókkal együttműködve megoldást találhatunk olyan globális kihívásokra, mint hogy elegendő egészséges élelmiszerrel lássuk el az embereket a világ minden részén, hogy csökkentsük a fosszilis energiahordozóktól való függésünket, hogy védjük az életet és a természeti környezetet. További információkért a DuPontról, a cég hitvallásáról és küldetéséről kérjük látogassa meg a www.dupont.com weboldalt.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés