Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Már csak öt nap van a WOJTYLA HÁZ átadásáig

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__10/i__5040
Heves munkatempó volt a jellemző a Wojtyla Ház falain kívül is és belül is. Május 19.-e, kedd. Már csak öt nap van hátra az új szociális központ átadásáig. Amint az lenni szokott: szinte minden az utolsó percben készül el, de - ismerve a közreműködő cégeket - ELKÉSZÜL. Lassan lassan kívül is látszik a házfal pompás, elegáns pápai sárga színe, a rozetták fehére vakít a napfényben. A város vezetés - ígéretéhez híven - igyekszik a környéjet (valljuk meg: az eddig oly elhanyagolt környéket) vasárnapig rendbe hozni.
Ma délelőtt meglátogatta a ház környékét dr. Iványosi-Szabó András, alpolgármeszter úr. A jeles környezetvédő a kezdetektől fogva elkötelezett támogatója volt a Wojtyla Házban folyó munkának. Most is nap mint nap figyel, követi az ott történteket. Kiemelhetjük még Sipos László alpolgármester és Nagypál Sándor, elkötelezettségét. És azt is tudjuk, hogy mindez nem ment, nem mehetett volna Zombor Gábor polgármester építő szándéka nélkül.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés