Kezdőlap
EUR: 364.6500; USD: 311.4000; CHF: 337.3100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Egyelőre csak figyelmeztetnek a közterület-felügyelők – Megváltozott a forgalmi rend a városközpontban

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__10/i__5343
Biztosan sokaknak feltűnt olvasóink közül, hogy a szovjet emlékmű helyének újjászületése óta nem lehet behajtani a főtérre az Arany János utca irányába, és a parkolás módja is eltér a korábbitól. Nos, ez valószínűleg nem csak a fesztiválok idején lesz így. A közterület-felügyelők egyelőre nem büntetnek, csak figyelmeztetnek a változásokra.
Sem autóval, sem motorral nem lehet behajtani a sarki kávézókhoz. Az új teret egy szintbe hozták a járdával és sétáló övezetté tették. Így elzárták a forgalom elől. A parkolás módja is megváltozott itt. Azon az oldalon, ahol eddig ferdén lehetett parkolni, a fehér csíkokat feketére festették. Itt most tilos a parkolás. Sokszor ezt figyelmen kívül hagyják az autósok, ezért a közterület-felügyelők figyelmeztetnek. A másik oldalon, ahol eddig a járda mellett lehetett leállni, ezentúl merőlegesen lehet parkolni. Volt már így, körülbelül 8 évvel ezelőtt. Ez azonban még nem feltétlenül a végleges megoldás, úgy tudjuk, egy pénteki egyeztetés még felülírhatja valamelyest a jelenlegi állapotot. A KTV híradója szerint a Hornyik János utcai gombák helyére terveznek egy utat, amely összekötné a buszmegálló előtti teret az Arany János utcával. Ez ellen a hamburgerező tulajdonosa aláírásokat gyűjt.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés