Kezdőlap
EUR: 364.6500; USD: 311.4000; CHF: 337.3100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__18040
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Borromeo Szent Károly püspök

Szerda: Szent Imre herceg

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Kecskemétre látogat az Ifjúsági Világtalálkozók keresztje, melyet november 5-én 18 órakor érseki szentmisével és ünnepélyes fogadási liturgiával köszöntenek a Barátok templomában.

Szerdán elmarad a délutáni elsőáldozós hittan és a bibliaóra.

Egyházmegyei Ifjúsági Közösségi Nap lesz november 8-án szombaton Kalocsán. Részletek a plakátokon.

November 10-én hétfőn 16.30-kor a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági délutánt tart Melegítő Szeretet címmel itt a Plébánián. Az est célja, hogy a rászoruló családok számára az összegyűlt adományokból kályhát vásároljanak. A belépés díjtalan, támogató kályha jegyek válthatók a helyszínen. Részletek a plakátokon.

November 14-én pénteken 18 órától november 15-én szombaton 18 óráig 24 órás dicsőítés lesz a Helynökségen. Részletek a plakátokon.

November 23-án szinódusi találkozó lesz Kiskunhalason. Részletek a plakátokon.

Segítségeteket szeretném kérni! Szerdán és csütörtökön városunkban ülésezik az országos ifjúsági bizottság, melynek helyszíne plébániánk lesz. Szeretném meglepni a résztvevőket némi házi süteménnyel. Ha valakinek módja lehetősége van szívesen veszünk felajánlott sütiket!

Rajzpályázatot hirdetünk a Széchenyivárosi fiókkönyvtárral. Részletek a plakáton!

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés