Kezdőlap
EUR: 365.9600; USD: 313.2100; CHF: 339.3400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__18126
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

Ma a Karitász javára gyűjtünk.

Ma, Krisztus Király napján ünnepi szentmise lesz a Piarista templomban 16 órai kezdettel. 

A KÉSZ következő előadása november 26-án lesz.

November 28-án, 29-én és 30-án, jövő héten pénteken, szombaton és vasárnap este 6 órakor adventi lelkigyakorlat lesz templomunkban egykori káplánunk Ágoston atya vezetésével.

November 29-én szombaton adventi koszorúkötésre várunk szülőket, gyerekeket a Közösségi Házba 14 órai kezdettel.

November 30-án vasárnap fél 4-kor „Irgalom forrása” címmel közbenjáró imaszolgálat lesz templomunkban.   

Jövő vasárnap Advent első vasárnapja lesz, ezen a napon a 9 órás szentmisében fogjuk bemutatni a leendő elsőáldozókat. Adventben minden hétköznap roráte misét végzünk reggel 6 órakor a 7 órai szentmise helyett. Az adventi lelki készület lapjai elvihetők a kis asztalról.

December 8-án hétfőn 19 órai kezdettel Radics Sándor szervezésében jótékonysági hangverseny lesz templomunkban. Sztárvendég: Radics Gigi. Közreműködő vendégek: Radics Sándor cimbalomművész, Csík János és barátai, Farkas Béla prímás, Ifj. Sárközi Lajos hegedűművész, Inoka Markó trombitaművész, Schulzh Henrik szólóénekes. Belépőjegyek már kaphatók a sekrestyében és a plébánián.

December 14-én vasárnap fél 11-kor érseki szentmise lesz templomunkban.

Minden pénteken délután 2 és 4 óra között szentségimádás van a Szentháromság kápolnában. 

Az utóbbi hetekben sok bosszúságot okoztak a templomunk környékén rendkívüli módon elszaporodott galambok. Távoltartásukra galambriasztó rendszert építtettünk ki. A rendszernek köszönhetően a héten már teljesen galambmentes volt templomunk főbejáratának környéke. Nagylelkű adományaikat, melyekkel a galambriasztás költségeihez hozzá járultak, hálásan köszönjük. Akik szeretnének még adakozni erre a célra, megtehetik a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában.

Közeledik az év vége. Kérjük, hogy akik még nem fizették be erre az évre egyházadójukat, tegyék meg a plébánia irodáján, vagy a sekrestyében!

Hirdetéseink plakátokon is olvashatók a bejáratoknál!

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés