Kezdőlap
EUR: 364.6500; USD: 311.4000; CHF: 337.3100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__18208
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: A Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatása

Szombat: Szent Lúcia szűz és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

December 8-án hétfőn 18 órától „Isten ereje az öröm” címmel imaestet szervez az Imádság Háza a helynökségen Cseh Péter Mihály szekszárdi káplán vezetésével.

A piaristák 300 éves kecskeméti szolgálata tiszteletére hallhatunk kóruskoncertet a piarista templomban 2014. december 12-én, pénteken 17 órakor. Közreműködik a nagykanizsai, a budapesti, valamint a kecskeméti piarista iskola kórusa.

December 13-án este fél 7-kor zenés áhítat lesz a Barátok templomában a templom szent Miklós kórusa közreműködésével.

2015 januárjában időszakos kiállítás nyílik a piaristák 300 évéről a Cifra palotában. Kérjük, hogy akik az iskolához kötődő tárgyi emlékeket, fényképeket, dokumentumokat őriznek és azokat a kiállítás időtartamára kölcsönöznék, jelentkezzenek. További információk az iskola honlapján olvashatók.

Adventi lelkigyakorlatunk december 11-12-13 lesz, Szécsényi Attila atya vezetésével. Attila atya a lelkigyakorlat napjain 5 órától várja a gyónókat.

December 20-án szombaton 18.30-kor Karácsonyi Léleksimogató koncert lesz a Barátok templomában.

Közeledik az év vége. Kérjük, hogy akik még nem fizették be erre az évre egyházi hozzájárulásukat, tegyék meg!

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés