Kezdőlap
EUR: 364.6500; USD: 311.4000; CHF: 337.3100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__20454
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Csütörtök: Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanító

 

Péntek: Szent Ágoston

 

Szombat: Kalkuttai Boldog Teréz

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

Az új tanévben induló csoportjainkról (kezdési dátumok, időpontok) tájékozódhattok a hirdetőfalon elhelyezett (mellékletként csatolt) táblázatból! Különösen is figyelmetekbe ajánljuk, az elsőáldozási felkészítő csoportot (általános iskola 4. osztályosoknak) és a felnőtteket beavató szentségekre felkészítő katekumenátust! Szeretettel várjuk a csoportok régi és új tagjait!

 

Megjelent egyházmegyénk újságja a Kandalló, amely elvihető az előtérből 500.- Ft. adomány ellenében.

 

Szeptember 12. 10.00-kor a Nagy templomban egyházmegyénk diakónusát, a kecskeméti származású, Ivanics Zoltánt Érsek atya pappá szenteli. Az újmisés atya Szeptember 13-án 10.30-kor mutatja be első szentmiséjét, szintén a Nagytemplomban. Imádkozzunk érte!

 

Szeptember 14-én ismét várjuk a mamákat és babákat mondókázásra, beszélgetésre a plébánián. Az alkalom 9.00-kor kezdődik a babaszobába.

 

Dr. Korzenszky Richárd előadására hívnak a bencés nővérek szeptember 14-én (hétfő) 17.00-ra a Tiszaalpári kolostorukba.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés