Kezdőlap
EUR: 364.6500; USD: 311.4000; CHF: 337.3100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__20537
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Kassai Vértanúk Kedd: Szűz Mária születése (kisboldogasszony) Szombat: szűz Mária Szent neve

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Az új tanévben induló csoportjainkról (kezdési dátumok, időpontok) tájékozódhattok a hirdetőfalon elhelyezett (mellékletként csatolt) táblázatból! Különösen is figyelmetekbe ajánljuk, a héten induló ifjúsági hittant (csütörtök 18.00-tól) és a pénteki ministránsórát 17.00-tól. Továbbá figyelmetekbe ajánljuk az esőáldozási felkészítést és a felső tagozatos fakultatív plébániai csoportjainkat, információk a plakátokon és személyesen a hitoktatóknál!

A mai naptól újraindulnak a „Gyerekliturgiák” tanácsteremben a 10.00 szentmise alatt. Szeretettel várjuk az érintett korosztályt (ovisok, kisiskolások)!

Szeptember 12. 10.00-kor a Nagy templomban egyházmegyénk diakónusát, a kecskeméti származású, Ivanics Zoltánt Érsek atya pappá szenteli. Az újmisés atya Szeptember 13-án 10.30-kor mutatja be első szentmiséjét, szintén a Nagytemplomban. Imádkozzunk érte!

Szeptember 14-én ismét várjuk a mamákat és babákat mondókázásra, beszélgetésre a plébánián. Az alkalom 9.00-kor kezdődik a babaszobába.

Dr. Korzenszky Richárd előadására hívnak a bencés nővérek szeptember 14-én (hétfő) 17.00-ra a Tiszaalpári kolostorukba. (Plakát a hirdetőtáblán)

Szécsényivárosért egyesület szervezésében a Szécsényivárosi napok keretében Babaköszöntő-köszöntő családi programra kerül sor a Plébánián szeptember 8-án 17.00-tól (Plakát a hirdetőfalon).

A Főplébánia, a Kecskeméti Gazdák és a Magyar Máltai szeretetszolgálat szerevezésében szeptember 8-án 17.30-as kezdettel terményáldást tartanak a Nagytemplomban, részletek a hirdetőtáblán!

Szeptember 15- én (kedd) tarjuk a tanév első Képviselőtestületi ülését. Szeretettel várjuk a testületi tagokat!

Szeptember 17-én (csütörtökön) a közösségvezetők fórumára kerül sor a plébánián, szeretettel várjuk a közösségek vezetőit!

Az Évszázadok Muzsikája következő vendége Deákné Dr. Kecskés Mónika többszörös díjnyertes orgonaművész. Bach orgonaműveiből álló műsorát a Nagytemplomban hallhatjuk szept. 12-én, szombaton 19 órakor.   2. A "programváltozás jogát fenntartjuk" rovat hirdetése:   A "Közösségvezetők Fórumára" egy nappal korábban tehát SZEPTEMBER 16. SZERDÁN kerül sor!
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés