Kezdőlap
EUR: 364.6500; USD: 311.4000; CHF: 337.3100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__20834
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei: Szerda: Rózsafüzér királynője

Csütörtök: Szűz Mária Magyarok Nagyasszonya

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

Október 7-én 18.00-tól „Imádság a tiszta szerelemért” imaestet szervez a Parázs Pasztorális Központ a NAGYTEMPLOMBAN. Szeretettel várjuk az érintett korosztályt!

 

Október 9-11. között kerül megrendezésre a „72 óra kompromisszum nélkül” önkéntes ökumenikus szervezésű ifjúsági program. A munka mellett színes programokkal várják a résztvevőket. Részletek a plakáton!

 

Október 9-én, jövő pénteken a nagyteremben „Evangéliumi kérdések a menekültkrízissel kapcsolatban” címmel tart előadást Forrai Tamás jezsuita tartományfőnök atya. A kérdés aktualitása és égető volta miatt szeretettel ajánljuk figyelmetekbe Tamás atya előadását! (plakát csatolva!)

 

Október 10. szombaton Egyházmegyei Családtalálkozóra kerül sor a Szent Imre Iskolában. Előtte 9.00 órakor Érseki szentmisét tartanak a Nagytemplomban.

 

Október 10. 19.00 órától Deák Ferenc orgonaművész hangversenyére kerül sor a Nagytemplomban.

 

Október 18-án kerül sor a jubiláns házasok megáldására a 10.00-ás szentmisén. Jelentkezni már lehet az irodában, a megfelelő adatok (név, hányaik évforduló stb.) leadásával.

 

Október 24-én szombaton a „Fehér ruhás ember” című Szent II. János Pálról szóló film vetítésére kerül sor az otthon moziban. Jegyek a Piarista templom sekrestyéjében kaphatók 750.- Ft. áron.

 

Szintén október 24-én szombaton a Nyolc Boldogság Közösség szervezéséven vezetett szentségimádásra kerül sor a kápolnában. Az imát követően kötetlen beszélgetésre és agapéra várunk minden érdeklődőt.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés