Kezdőlap
EUR: 362.5800; USD: 311.0700; CHF: 335.6000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Tetten ért illegális favágók

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__21963
Az egyik személyt a helyszínen, társát lakhelyén fogták el a rendőrök.

Tass külterületéről 2016. január 16-án 11 óra 41 perckor falopásról érkezett bejelentés. A szabadszállási körzeti megbízott és a vele közös szolgálatot ellátó hivatásos halászati őr a helyszínre mentek. Az 51-es számú főút közelében található nyárfásban kettő férfira lettek figyelmesek, akik őket meglátva elszaladtak a közeli gabonavetés irányába.

 

Az egyik személyt utolérte a páros, de ismeretlen társa elszaladt. A 16 éves fiút előállították a rendőrkapitányságra, míg 15 éves társát lakhelyén fogták el a rendőrök.

 

A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak az egyik csatorna közelében kivágtak egy nyárfát, amelyet - a fa tövénél hagyott baltával és keretes fűrésszel együtt - megtaláltak a rendőrök. A csatornán egy zöld színű csónakkal érkeztek a gyanúsítottak, amiben kivágott fa volt.

 

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a fiatalkorúak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés