Kezdőlap
EUR: 365.9600; USD: 313.2100; CHF: 339.3400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__22051
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő:Szent Pál apostol megtérése

Csütörtök:Aquinói Szent Tamás

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Január 25-én (hétfőn) Baba-Mama klubba várjuk a kismamákat 9 órától!

Hagyományos Plébániai Farsangi bálunk január 30-án 18.00-tól a Nagyteremben kerül megrendezésre.

A Keresztény-Polgári Bál  2016. február 6-án (szombaton) 19 órai kezdettel lesz. Belépők igényelhetők a Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjánál.

A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola állást hirdet 2 fő tanítói és 1 fő pedagógiai asszisztensi munkakör betöltésére. A pályázatok beadási határideje január 31.

Az október 23-28. római zarándoklat férőhelyei az előzetes jelentkezések alapján beteltek, jelenleg várólistára lehet jelentkezni. Akik még nem fizették be az előleget tegyék meg mielőbb!

Érsek atya 2016. február 1-től, plébániánkra helyezi Zirig Kristóf diakónust lelkipásztori gyakorlatra! Imádkozzunk érte, fogadjuk nagy szeretettel!

Február 2-án este 7 órára várom a Képviselőtestület tagjait, a zárszámadás és költségvetés megtárgyalására.

A Kárpátaljára szervezett gyűjtésünkre köszönőlevelet kaptuk Molnár János esperes plébánostól. Többek között az alábbiakat írta: „Szeretném kifejezni mély hálámat Önök iránt a nagylelkű támogatásért. Nagy segítség volt ez számunkra. Isten fizesse meg jóságukat, és áldja meg minden kezdeményezésüket és igyekezetüket.”

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés