Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Újabb tanyákat raboltak ki

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__2993
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki március 01. és április 02. között Kiskunhalason egy tanya udvaráról elvitt egy BOZ-060 frsz.-ú, Barkas típusú gépkocsit, 2 darab hőlégbefúvót, 2 darab gázpalackot, valamint különböző kerti szerszámokat. A bűncselekménnyel okozott kár közel 330.000.-forint.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság keresi azt a tettest, aki tegnap éjszaka Kecskeméten egy Szarkásban lévő tanyáról építőipari fűrészárut lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár: 600.000.-forint. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást folytat az ellen az ismeretlen személyek ellen, akik hétfőre virradóra Akasztón, egy Hunyadi utcai háznál az ott lakó sértett figyelmét elterelve a lakásba bejutva, onnan ellopott 800.000 Ft -ot. Betörőt keres a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, aki szombat estéről vasárnap reggelre Kiskunfélegyházán a Bajcsy-Zsilinszky utcában található telephely irodahelyiségéből számítógépet, monitort, valamint további irodai berendezést, eszközt vitt el, több, mint 500.000.-forint értékben. Kecskemét Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 50 éves kecskeméti férfit, akinek elfogását a Kecskeméti Városi Bíróság rendelte el. Határrendészeti események: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában három szerb állampolgár került visszairányításra, Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzésük során az útlevélkezelő megállapította, hogy egyikük sem rendelkezik a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés