Kezdőlap
EUR: 359.2700; USD: 296.4500; CHF: 333.8000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Romos épületet gyújtottak fel Kecelen

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__2995
Rongálás bűntett gyanúja miatt folyik eljárás ismeretlen tettes ellen, aki Kecelen egy romos, lakatlan épületet gyújtott fel. A helyszínen lévő tűzvizsgáló megállapítása szerint, a tüzet feltehetőleg gyújtogatás okozta. A rongálással okozott kár kb. 350.000.Ft.
Betörőt keres a Kiskőrösi Rendőrkapitányság, aki keddre virradóra Soltvadkerten egy tanyából 4 db. elektromos szivattyút, 40 üveg palackozott bort vitt el, 500.000.Ft. értékben. A Bajai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 41 éves bajai férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy tegnap a hajnali órákban Baján a Táltos u. 7. és a Táltos u. 9/A. szám alatti lakóházak utcafronti ablakait szándékosan betörte, mellyel a tulajdonosoknak 180.000.Ft., illetve 60.000.Ft. kárt okozott. Ezt követően az utcára kilépő, és őt kérdőre vonó sértettet egy léccel megütötte, mely során a sértett férfinek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. Határrendészeti események: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában négy szerb állampolgár került visszairányításra, Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzésük során az útlevélkezelő megállapította, hogy a szerb állampolgárok egyike sem rendelkezik a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, illetve tartózkodási engedéllyel.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés