Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Az elektromos kapunyitó sincs biztonságban

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3001
Péntekről szombatra virradóra ellopták Kecskeméten, egy felsőcsalánosi családi ház elektromos kapunyitóját. A bűncselekménnyel okozott kár: 250 000 forint. További rendőrségi hírek:
Betörőt keres a Kunszentmiklós Rendőrkapitányság, aki szombaton Kunadacson a Hunyadi utcában egy családi házból egy laptopot, egy Rolex karórát és 40 000 forint készpénzt vitt el, mellyel közel 400 000 forint kárt okozott a sértettnek. A Kecskeméti Rendőrkapitányság beutazási és tartózkodási tilalom megsértése gyanúja miatt őrizetbe vett egy 45 éves örmény férfit, akit a járőrök szombaton Kecskeméten, a Dunaföldvári úton lévő bevásárlóközpont parkolójában igazoltattak. Kiderült ugyanis, hogy az örmény férfi beutazási és tartózkodási tilalom alatt áll, jogellenesen tartózkodik a Magyar Köztársaság területén. Őrizetbe vettek egy 30 éves lakiteleki férfit is, aki ellen a Bács-Kiskun Megyei Bíróság BV. Csoportja körözést adott ki. Határrendészeti események: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában három szerb állampolgárt irányítottak vissza Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzésük során az útlevélkezelő megállapította, hogy a szerb állampolgár egyike sem rendelkezik a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés