Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Találékony elkövetők időseket rabolnak ki

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3069
A Baja Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki tegnap délután egy 86 éves madarasi nőhöz ment be, arra hivatkozva, hogy szomjas. Ezt követően az ismeretlen nő a nénit rávette arra, hogy igyon vele egy pohár vizet, amelybe ezt megelőzően ismeretlen anyagot - feltehetően altatószert - kevert. Miután a néni elaludt, elvitt 1 db mobiltelefont valamint 5.000.-Ft készpénzt. A bűncselekménnyel okozott kár: 15.000.-Ft.
Nyomozás indult csoportosan elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik tegnap délután lóvásárlás ürügyén megjelentek egy 76 éves madarasi férfi lakóházánál, ahol amíg az elkövetők közül két személy a bácsi figyelmét elterelte, addig másik három társuk a lakásban kutatott. Miután az elkövetők a konyhában talált 40.000.-Ft készpénzt magukhoz vették a kutatási nyomokat időközben észlelő sértettet egyikük egy alkalommal arcon ütötte, melynek következtében a bácsi a földre esett. Ezt kihasználva az elkövetők a helyszínről elmenekültek. A férfi a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Ismeretlen tettes tegnap délután egy 74 éves kiskunhalasi nőt azzal keresett meg, hogy villanyszámla túlfizetése van, és amíg a néni a pénztárcáját a kezében tartotta, az elkövető azt a kezéből kitépte, és a tárcában lévő 300.000.-Ft.-t elvitte.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés