Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Nem megfelelő rendszám nem megfelelő járművön

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3070
Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett egy magyar állampolgár ellen, aki hétfőn este egy személygépkocsival közlekedett. Az adattári ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a járművön lévő rendszámhoz más gépjármű tartozik, valamint az, hogy ezt a járművet másfél éve kivonták a forgalomból. A személy ellen büntető feljelentés indul egyedi azonosító jel meghamisítása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. További rendőrségi hírek:
Ismeretlen tettes tegnap egy kecskeméti lakásból 5 db értékes karórát, és egy ezüst karláncot lopott el 2.000.000.-Ft értékben. Tegnap reggelre egy bajai lakás előtt parkoló Suzuki Vitara típusú személygépkocsi több elemét szándékosan összekarcolta valaki, és ezzel 400.000.-Ft kárt okozott. Tegnap délután egy kalocsai lakásból ellopott valaki 250.000.-Ft készpénzt. Ismeretlen tettes május 27. és 30. közötti időben egy tázlári lakóház nyitott melléképületéből ellopott 1 db Simson segédmotor-kerékpárt és 1 db Stihl benzinmotoros láncfűrészt 350.000.-Ft értékben. Tegnap reggelre egy kiskunfélegyházi Kft. telephelyéről különböző szaniterárukat, padlólapokat, alumínium létrát és gázolajat loptak el, összesen 300.000.-Ft kárt okozva. Elfogtak és őrizetbe vettek rendőrök egy 18 éves dunapataji nőt, aki ellen a Kecskeméti Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. Eljárás indult 3 koszovói állampolgár ellen, akik tegnap reggel Csikéria belterületén kerültek igazoltatásra. A személyek Magyarországon való tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállításra kerültek tiltott határátlépés miatt. A személyek 3 év beutazási és tartózkodási tilalom elrendelése mellett kiutasításra kerültek a Magyar Köztársaság területéről, és délután már Tompa közúti átkelőhelyen ellenőrzött kiléptetésükre került sor. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség közúti határátkelőhelyén tegnap 2 Szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, vagy tartózkodási engedéllyel, ezért visszairányításra kerültek Szerbia területére.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés