Kezdőlap
EUR: 348.3500; USD: 313.3500; CHF: 325.8300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Stressz ellen, recept nélkül - networking

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__26670
Egy kis- vagy középvállalkozás tulajdonosa általában egy soha véget nem érő teendői listával küzd nap mint nap, így nem tud azzal foglalkozni, amit igazán szeret, amiért valaha megalapította a vállalkozását. Roland Hanekroot, üzleti coach szerint a networking az, ami a megfelelő egyensúly kialakítására megoldást jelenthet – és nem csak vállalkozók számára.

Egy cégvezetőnek mindenre figyelnie kell, miközben a családra, a pihenésre alig jut idő, a munkahelyi telefontól megszabadulni pedig a legnehezebb kihívások egyike. A legtöbb vezető túlterheltnek érzi magát, hiszen összességében ő a felelős a teljes cégért és a meghozott döntésekért, viszont nehezen tudja csak eldönteni, a rengeteg teendő közül melyik élvezzen prioritást. Pedig az életben soha semmi nem lesz értékesebb a saját időnknél és egészségünknél!

Íme 5 ok, amiért érdemes egy üzleti közösség tagjává válnod!

·         Itt támogatást és visszajelzést kaphatsz azoktól, akik megértik a helyzetedet.

·         Kapcsolatokat építhetsz, és szövetségeseket találhatsz.

·         A tudásmegosztás és a szakértőkkel való együttműködés elősegítheti vállalkozásod fejlődését.

·         Olyan tapasztalatokról hallhatsz, amelyek a számodra új területeken tevékenykedő vállalkozóktól erednek.

·         A hasonló gondolkodású üzletemberek között érezhetően csökkenhet a stressz-szinted.

„Hazánkban a BNI® Magyarország kínál ehhez szükséges teret és társaságot, hiszen heti rendszerességgel szervezett találkozókon, profi üzleti közösségek kialakításával valósítja meg mindazt, amire egy sikerre vágyó üzletembernek szüksége van: bevételt, friss tudást, pozitív környezetet biztosít. A szerteágazó kapcsolati tőke megléte valóban segít abban, hogy a mindennapi stressz csökkenjen az életünkben. Gondoljunk arra, hogyha elakadunk bármilyen feladatban, akár a munkában, akár a privát életünkben, megfelelő ismertségekkel könnyen találhatunk olyasvalakit, aki feloldja stresszes helyzetünket, és segít. Épp ezért fontos, hogy a kapcsolatépítésnél is tudatosak legyünk.”  – mondja Avidor András networking szakértő, a Magyar Networking Szövetség elnöke.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés