Kezdőlap
EUR: 348.3500; USD: 313.3500; CHF: 325.8300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Airsoft fegyveres rablás Kecskeméten

| Feltöltve: | Forrás: keol.hu | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__28935
Különös rablás történt Kecskeméten. Negyedmillió forint értékű mobiltelefonját, és karóráját árulta egy férfi, aki a vevőként jelentkezett ember lakására ment az árukkal. Fizetség helyett azonban fegyvert fogott rá a vevő, elvette a telefont és az órát, majd elkergette a lakásból az eladót.

Egy 20 éves férfi tett feljelentést 2018. július 8-án 19 órakor a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, mert elmondása szerint kirabolták.

A bejelentő egy mobiltelefont árult, amelyre jelentkezett is egy alkalmi vevő. Az ügylet megkötése érdekében a reménybeli vásárló lakásán a sértett átadta a hozzávetőlegesen negyedmillió forint értékű mobiltelefonját, illetve karóráját, amit el akartak cserélni egymással. R. Zoltán ezt követően kiment a szobából azzal az indokkal, hogy hozza a vételárat és a saját óráját. Pénze azonban nem volt, így magához vette airsoft fegyverét azért, hogy a szobában várakozó áldozatát azzal zavarja el. Mindezt nyomatékosítva még a levegőbe is lőtt, mire a sértett félelmében elmenekült.

A kecskeméti rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves helyi férfit rövid időn belül elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés