Kezdőlap
EUR: 348.3500; USD: 313.3500; CHF: 325.8300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Elindult az értékesítés a német lakóparkban

| Feltöltve: | Forrás: keol.hu | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__28940
Mint arról korábban már hallani lehetett, megvásárolható lesz mintegy 20 ingatlan abban az 50 iker- és sorházból álló lakóparkban, melyet a VER-BAU épített közel 8 éve az autógyár német munkavállalói és családtagjaik számára. A német tervek alapján, kiváló minőségben készült házak Kecskemét kiemelt és gyorsan fejlődő városrészében, Alsószéktón, a Túzok utcában találhatók.

Az átadás óta is folyamatos műszaki felügyelet, rendszeres karbantartás és állandó gondnoki jelenlét biztosítja, hogy az ingatlanok a mai napig kiváló állapotban vannak. A családok legnagyobb örömére modern játszótér is rendelkezésre áll, a harmonikus környezetről a rendezett utcakép, közös központi park és a gondozott előkertek gondoskodnak.

"Az elmúlt napokban megindult értékesítést - a várakozásoknak megfelelően - óriási érdeklődés övezi. Kósa Vivien kolléganőm gondoskodik a gyors és szakszerű tájékoztatásról. Teljeskörű információkat a még szabad ingatlanokról az alábbi honlapon találhatnak: www.verbau.hu" - mondta Weninger Richárd, a WohnPark Alsószéktó ügyvezetője.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés