Kezdőlap
EUR: 346.2100; USD: 292.5800; CHF: 320.4600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Péntek esti borozás

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__299
A hétvégéhez közeledve egyre több, és egyre nagyobb rendezvényekre kerül sor a Nyári Fesztivál keretein belül. Ezek közül is kiemelkedőnek tűnik a ma esti borest, melynek nem más lesz a vendége, mint a badacsonyi borok mestere, Szeremley Huba.
A Borutca egész héten várta, és a Fesztivál ideje alatt is várja a bort szeretőket, illetve azokat, akik úgy döntenek, hogy egy kellemes estét töltenek el a város szívében. Az ország leghíresebb történelmi borvidékeiről érkeztek a legjobb bortermelők. Kedvükre válogathatnak azok, akik a hagyományos, világhírű magyar borok mellett teszik le a voksukat, mint például a Tokaji Aszú, az Egri Bikavér, vagy éppen a Villányi Kékoportó. De mindezek mellett megtalálhatóak a kiváló minőségű alföldi asztali borok is, úgy, mint az Izsáki Sárfehér. A Borutcához kapcsolódva meg kell említenünk, hogy tavalyhoz hasonlóan ismét elfogadta meghívásunkat a badacsonyi borok szakértője és termelője, Szeremley Huba. Köztudott, hogy a ”borok királya” rajong a sakkért, ezért egy sakkversenyt is láthatnak majd a járókelők a központban található sakkasztaloknál. Ha rendelkeznek némi sakktudással bátran beszállhatnak a versenybe is. Elképzeléseink szerint Szeremley úr is tiszteletét fogja tenni az eseményen, sőt néhány parti erejéig ő is részt vesz a versenyen. A sakkparti délután három órakor veszi kezdetét, várunk minél több érdeklődőt! Nem mindennap találkozhat az ember Magyarország egyik legjobb borászával, és sakkozni vele egyenesen ritkaságszámban megy. Évente egyszer!
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés