Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Porta-sátorban: Életrehívunk!

Szenvedélybetegségek nélkül, egészségesen!

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__71
Július 18-tól 24-ig a rendezvények Szenvedélybetegségek nélkül, egészségesen! címmel zajlanak Kecskeméten, a Porta Egyesület főtéri sátrának közszolgálati programjai.
A hét első négy napján 10 és 12 óra között a megyei főkapitányság bűnmegelőzési osztályának, délután 2-től 4-ig pedig a kecskeméti kapitányság megelőzési és áldozatvédelmi csoportjának munkatársai tartanak fogadóórát. Ugyanezeken a napokon 12-től 14 óráig az Anonim Alkoholisták várják az alkohol problémával küzdőket, és a hozzátartozókat a sátorban. Hétfőn 14-től 17 óráig dr. Mátyás Edit és Szőllősiné Kosztolányi Ágnes, az ÁNTSZ megyei szakemberei tartanak fogadóórát. Hétfőn és kedden 14-től 16 óráig Virág Zoltán természetgyógyász, 15-től 18 óráig pedig dr. Hlavács Márta, a megyei kórház addiktológiai osztályának orvosa nyújt tanácsadást. Szerdán 10-től 12 óráig a HELPI ifjúsági iroda munkatársai tartanak játékos programot. Csütörtökön 10 és 12 óra között ugyancsak színes gyermekprogramok helyszíne lesz a főtéri sátor, ahol prevenciós céllal játékos vetélkedőket szerveznek a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat szakembereinek részvételével. Pénteken Nagy Terézia egészségterapeuta tart tanácsadást, és bemutatja a dohányzás leszoktató kezelését is. Délelőtt 10 órától délután 3-ig a Rév munkatársai tájékoztatást adnak az alkoholizmussal, kábítószer-függőséggel, játékszenvedély betegséggel kapcsolatban. Szombaton 10-től 12 óráig az Anonim Alkoholisták tartanak fogadóórát. A pontos napi programról a Gong Rádió Környezetvédelmi percek című műsorából is tájékozódhatnak olvasóink. Állandó programok: pollen bejelentések fogadása, parlagfűgyűjtő akció a VG Kft.-vel közösen, filmvetítések, játékos foglalkozások, internetezés. A Porta Egyesület minden szombaton és vasárnap ingyenes városnézést szervez. 9.30-tól idegenvezető várja az érdeklődőket a városháza bejáratánál.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés