Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Összefoglaló az „Életrehívunk!” pénteki napjáról

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__72
Ahogy egész héten, úgy ma is 18 óráig várták az érdeklődőket a Porta Egyesület munkatársai a főtéren felállított „Életrehívunk” elnevezésű programsátorban. Délelőtt 10 órától Csizóczki József bőrműves tartott foglalkozást a gyerekeknek. Délután 14 órától a szív- és érrendszeri betegségek megelőzése témakörében várták az érdeklődőket. A kecskeméti megyei kórház I. sz. belgyógyászat kardiológiai osztályának munkatársai kardiovaszkuláris kockázat meghatározást végeztek.
Segítségükkel lehetőség van vércukor, koleszterin, test-zsírtömeg, testsúly, testtömeg index, és vérnyomásmérésre. Délután a Közterület-felügyelet, és a Porta Egyesület munkatársai is fogadták a lakossági bejelentéseket. Este pedig utcabállal zárják a rendezvénysorozat második, egészséges életmód hetét, a sörsátor előtti téren. Várunk minden érdeklődőt a jövő héten is az Életrehívunk! rendezvénysátorban, amikor az ifjúság, dohányzás, alkohol és drogmegelőzés lesz a téma.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés