Kezdőlap
EUR: 364.6500; USD: 311.4000; CHF: 337.3100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Felhívás

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__783
A Kecskeméti Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat a Btk. 184. (1) bekezdésébe ütköző és a (3) bekezdés szerint minősülő és büntetendő gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetésének gyanúja miatt az alábbi tényállás alapján:
Ismeretlen személy (feltehetően bolgár állampolgár) 2007. 11. 08-án 05 óra 25 perc körüli időben közlekedett Lakitelek lakott területén kívül a 44-es főúton Tiszaug irányából Kecskemét irányába. A fenti út 29,182 méterénél lévő közút-vasút kereszteződésében a vasúti átjárót biztosító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére a kereszteződésbe behaladt, melynek során a kereszteződést biztosító félsorompó csapórúdjának ütközött az általa vezetett feltehetően C3056HC forgalmi rendszámú (bolgár felségjelzésű) feltehetően IVECO vagy MAN típusú tehergépkocsiból és a hozzákapcsolt ismeretlen forgalmi rendszámú ismeretlen típusú pótkocsiból álló járműszerelvénnyel. Az ismeretlen személy a baleset helyszínét adatai hátrahagyása nélkül elhagyta. A baleset során személyi sérülés nem történt. A tehergépkocsi fülkéje kék színű, felépítménye fehér színű, dobozos jellegű. A baleset következtében feltehetően a fülke felett lévő légterelő jobb oldali része rongálódhatott. Várjuk azok jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy arról információval tudnak szolgálni. Jelentkezni a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a 76/ 484-684-es telefonszám 35-24 -es mellékén lehet. (Forrás: Kecskeméti Rendőrkapitányság)
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés