Kezdőlap
EUR: 345.3600; USD: 293.3500; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

BOZÓK FERENC ÚJMISÉS ATYA PRIMICIÁJA A WOJTYLA BARÁTSÁG KÖZPONTBAN

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__72/i__12399
Nagy ünnep volt a piarista testvéri közösségben szerdán: dr. Bábel Balázs érsek, a rend egykori kisdiákja - ma már apostoli hatalommal felruházott előjáró - pappá szentelte a kegyes tanító rend jeles tagját, Bozók Ferenc diakónust. Bozók Ferenc sokféle adományt kapott az Úrtól. És különleges, titkos meghívást. A tanár úr kitűnő költeményeket ír. (Kiadónk, a Porta Könyvek sorozatában nemrég jelentette meg gyűjteményes kötetét.) A Charitas Rádió most közreadja a főpásztor buzdító beszédét, amely a piarista templomban hangzott el, közöl száz pap tartós figyelme közepette.

Másik fontos információ: jövő kedden délután öt órakor  a Boldog Karol Wojtyla Barátság Központ Boldog Fausztina Udvarán tartja elsőmiséjét Bozók atya. Ez egyben történelmi pillanat az intézmény számára, hiszen ez lesz ott az első szentmise, vagyis úgy látják a testvériség tagjai, hogy Jézus Krisztus, a euchalistiában, most látogat el legelőször hozzájuk.  

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés