Kezdőlap
EUR: 360.9500; USD: 304.3400; CHF: 335.0300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Gong segít

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__437
A hagyományokhoz híven a Gong Rádió az idei húsvét előtt is megvendégelte a Táncsics utcában található hajléktalan szálló lakóit. De nemcsak a bentlakó vendégek számára állt rendelkezésre ez a lehetőség. Azokat is szívesen látták, akik csak néha látogatnak el az intézménybe. Ők szintén nagy számban gyűltek össze a helyszínen, és finomabbnál finomabb csemegékkel - sonkával, kenyérrel és péksüteménnyel - felpakolva távoztak.
A hangulat családias volt. Az udvaron felállított asztal mellett kedélyesen elbeszélgetve fogyasztották el a lakók az ünnepi lakomát. A szálló vezetője, Seprenyiné Fodor Anikó személyesen is megköszönte a Gong Rádió megjelent képviselőinek ezt a jóindulatú gesztust. Gémes Ildikó, a rádió munkatársa arról tájékoztatott bennünket, hogy fennállásuk óta - vagyis tizenegy éve - rendszeresen szerveznek hasonló ételosztást. Igyekeznek negyedévente legalább egyszer ily módon segíteni. A mostani akció során százhúsz adag kenyeret, sonkát, zöldséget és péksüteményt ajándékoztak a hajléktalanoknak. Ebben segítségükre volt a Fornetti, a Gallfood Kft. és a Félegyházi Pékség. Remélik, hogy adományaikkal a jövőben is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a fedél nélkül élő emberek élete egy kicsit könnyebb legyen.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés