Kezdőlap
EUR: 360.1700; USD: 294.7100; CHF: 325.2200
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Jobbik szerint van kiút a szegénységből

| Feltöltve: | Forrás: Kecskeméti Televízió | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__19632
Csirkepaprikás volt az ebéd a Karol Wojtyla Barátság Központban. Az étel ma a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kecskeméti Szervezetének jóvoltából kerülhetett a nehéz sorsú emberek asztalára.

Hatalmas üstben rotyogott a csirkepaprikás a Karol Wojtyla Barátság Központ  udvarán ebédidőben. A mai ebédet a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kecskeméti Szervezete ajánlotta a város nehéz sorsú lakóinak, akik sok esetben csak itt kapnak meleg ételt. S. Csontos Ottó a párt önkormányzati képviselője elmondta, ma Magyarországon egyre nagyobb a távolság a legvagyonosabb és a legszegényebb rétegek között, miközben a középréteg lényegében eltűnt. A Jobbik mindig is a szegények és elesettek pártja volt, ezért is tartották fontosnak a mai ebédet. Radics Tivadar a Jobbik Kecskeméti Szervezetének elnöke, az Esélyteremtési Bizottság tagja szerint van kiút a szegénységből. Versenyképessé, a munkáltatók számára vonzóvá kell tenni az álláskeresőket, mert ha munkát és megülhetést adnak az embereknek, akkor esélye lehet egy jobb életre.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés