Kezdőlap
EUR: 361.0100; USD: 297.7200; CHF: 329.2300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A SERLEG UTCAI BUSZMEGÁLLÓ MEGLEPETÉSEI

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__588
A Serleg utcában élők, és a közeli nyugdíjasház lakói örömmel értesültek róla, hogy augusztus elsejétől a 18. helyi járat a környéken közlekedik. Azonban az új megálló tartogat néhány meglepetést, amelyek igencsak fájdalmasak lehet, ha nem figyelünk a lábunk elé…Általában nyitott szemmel közlekedünk, de bárkivel megeshet, hogy a busz után rohanva, esetleg sötétedés után nem néz körül. Nos, épp ebben az esetben adódhat némi komplikáció.
A buszmegálló ugyanis körül van bástyázva ott felejtett, földből meredező, kb. 35 cm-es, 5-6 cm átmérőjű vascsövekkel, melyek talán a múlt rendszerben szolgáltak valami hasznos célt. Mára azonban bizonyosan funkciójukat vesztették, és csak balesetveszélyt jelentenek. A helyzetet "színesíti" a szintén a buszmegállóban található, fedél nélküli vízcsap-főelzáró, mely igaz, hogy nem 30 cm-es, de rendkívül alkalmas arra, hogy felbukjunk benne. A PORTA KONTROLL CSOPORT sérülések nélkül tért vissza a helyszínről, de reméljük, hogy hamarosan már nem kell - legalább a buszmegállónál - a lábunk elé néznünk.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés