Kezdőlap
Kecskemét: 24 C°,
16.56 km/hÉ/ÉK-i szél, közepesen felhős
31
18
EUR: 323.2900; USD: 285.4400; CHF: 286.2400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Adventi filmvetítés a Juhar utcai Iskolában

| Feltöltve: | Forrás: keol.hu | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__27966
Az idén 20 éves Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai, több mint 15 éve, hagyományosan minden évben advent idején vidám élménnyel lepik meg a Juhar utcai iskola kis növendékeit, báb előadás vagy filmvetítés formájában.

Természetesen a közös szórakozáson túl ajándékokat is szoktak vinni. A mintegy 100 kisgyereket az idén gyümölccsel és szaloncukorral lepték meg a közös programon, melyre december 7-én délelőtt 10.30-tól került sor.

A két animációs film vetítése között közösen énekeltek karácsonyi dalokat, majd csoportonként osztották szét a banánt, narancsot, almát és szaloncukrot, hogy a gyerekek ebéd után fogyaszthassák el.

A klubtagok számára ezek a találkozások mindig lelki feltöltődést jelentenek. A gyerekek egy részével szombaton találkoznak újra az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása által havonta szervezett klub délutánján a „Mosoly Klubban".

Ezen a rendezvényen április óta minden alkalommal önkéntes segítőként vesznek részt nem csak a klub tagjai, hanem fiataljaik, azaz a "Leok" is.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés