Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Adventi szeretetlakoma a főtéren

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__175
Az advent időszakához méltó hangulatú szeretetlakomát rendezett vasárnap Kecskemét főterén, a Szent Miklós-napi búcsú keretében a Porta Egyesület, illetve az adventi ebéd ötletgazdája, Hovány Márton. A városháza mellett felállított sátornál kiváló mesterszakácsok - Garaczi János, Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián - főzték a különféle gulyásokat, illetve gulyás jellegű ételeket. A több mint ezer adag ételt Bárkányi Ernő templomigazgató asztali áldása után többek között a népszerű Back II Black zenekar tagjai tálalták fel a jelenlevőknek.
Az ünnepi muzsikát a Kuna Lajos vezette Kecskeméti Ifjúsági Fúvószenekar szolgáltatta, majd Szénási Pál a könnyedebb dallamok kedvelőit örvendeztette meg. Nagy sikert aratott a Kertvárosi Általános Iskola tanulóinak betlehemes játéka, és természetesen nem hiányozhatott a rendezvényről a Mikulás sem. Az ízletes gulyás után a Cseh pékség által felajánlott lepények (amelyekhez a túrót a Garabonciás Kft. biztosította), és Szervánszky László tortakölteményei édesítették meg a délutánt.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés