Kezdőlap
EUR: 359.2700; USD: 296.4500; CHF: 333.8000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Adventi szeretetlakoma a KTV-vel - Képgaléria

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__181
Harmadik alkalommal rendezett adventi szeretetlakomát az elmúlt vasárnap Kecskemét főterén a Porta Egyesület. A program másik házigazdája ezúttal a Kecskeméti Televízió volt, melynek több munkatársa is részt vett a Holló Lakodalmas és Vendégház által készített finomságok kiosztásában. Az ebéd előtt Bukovinszky Zsolt, a KTV főszerkesztője köszöntötte a megjelenteket, majd Bárkányi Ernő, a Barátok temploma igazgatója mondott asztali áldást.
Az első adag pásztortarhonyát Herczeg Antal, a szeretetlakomát támogató Herczeg és Társa Kft. ügyvezető igazgatója vehette át, de nem maradt éhesen az a többszáz ember sem, aki elfogadta a Porta Egyesület aktivistáinak szíves invitálását. A gasztronómiai élvezetekhez Szénási Pál szolgáltatott kellemes aláfestő zenét, és nagy sikert aratott a Szent Imre Katolikus Általános Iskola diákjainak betlehemes játéka is. A karácsony előtti utolsó szeretetlakomára december 19-én vasárnap várják Kecskemét polgárait a városháza mellet felállított sátorban.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés