Kezdőlap
EUR: 360.3300; USD: 303.3600; CHF: 333.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

ADVENTZÁRÓ: IVÁNYOS SZABÓ ANDRÁS JÁRT A WOJTILA SÁTORBAN

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__937
A Wojtyla Barátság Központ adventzáró-ünnepi ebédosztásán Iványosi Szabó András, Kecskemét alpolgármestere köszöntötte a megvendégelteket, a segítőket, a szponzorokat és a városvezetés nevében kívánt éldásos ünnepeket és boldog újesztendőt.
A mai szeretet lakomán megjelentek és műsorukkal melegséget teremtettek a gyermek betlehemesek, a Szent Miklós Templom családos hittan-csoport gyermekcsapata, Szabó István vezetésével. Aranyos, hangulatos műsoruk igazi Karácsonyt váró lelkületet hozott, teremtett a tágas és népes sátorban. Természetesen a fínom ebéd sem maradt el, ez alkalommamm két kitűnő vendégváróhely, a Holló Ház valamint a Szüllőfürt Fogadó prezentálásával. Köszönet illeti a két kitűnő vendéglátót Kiss Tibort és Holló Tibort. Persze a moderátor - Szabó Sándor - szeretettel és tisztelettel említette a Dobos Családot illetve a Szabadszállási Családot. Akik - úgy mint évek óta mindíg - rendszeres támogatói a rendevénysorozatnak, ott volt Balla úr is a főtéri zöldséges üzletek tulajdonosa, aki friss déligyümölccsel kínálta a vendégeket.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés