Kezdőlap
EUR: 363.8500; USD: 303.0300; CHF: 329.9200
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Ajándék vitamin a Porta Egyesülettől - Képek

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__408
Egy önzetlen támogatónak köszönhetően 18 mázsa kiváló minőségű török citromot oszthatnak ki a napokban a kecskeméti Porta Egyesület és a Wojtyla Barátság Központ aktivistái. A civil szolidaritás jegyében elsősorban az egészségügyi és szociális intézményeket, valamint a karitatív szervezetek létesítményeit keresik fel a vitamindús gyümölcsökkel. Pénteken például a Baptista Szeretetszolgálatnál, a megyei kórház bejáratánál, a Margaréta Otthonban, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezeténél lepték meg az embereket az egészséges finomsággal.
A Porta Egyesület célja részben az, hogy ily módon is segítsenek a polgároknak az enyhe télben komoly veszélyt jelentő influenzás és egyéb légúti megbetegedések megelőzésében, részben pedig az, hogy az ajándékkal némi kárpótlást nyújtsanak a sokak számára jelentős anyagi megterhelést jelentő vizitdíjak fizetéséért. A szolidaritás citromait mindenhol örömmel és hálásan fogadták az emberek, dicsérve a nagyszerű és nagylelkű kezdeményezést.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés