Kezdőlap
EUR: 359.2300; USD: 295.3500; CHF: 325.7100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Allergiások figyelem! Hamarosan itt a Parlagfű szezon!

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1324
(B. L.) Az ÁNTSZ Aerobiológiai Hálózatának 30. heti mérései szerint megjelent a legveszélyesebb allergén gyomnövény, az Ürömlevelű parlagfű pollenje, ha csak minimális számban is, az alábbi helyeken kihelyezett pollencsapdákban: Budapest Pesti oldal, Szekszárd, Veszprém, Győr, Miskolc, Pécs, Salgótarján, Békéscsaba, Kecskemét, Mosdós, Nyíregyháza, Szeged, Szombathely, Tatabánya. A Kecskeméten, és környékén felderítést végző szakemberek szerint is hamarosan beindul a tömeges virágzás.
Az ÁNTSZ Aerobiológiai Hálózatának 30. heti mérései szerint megjelent a legveszélyesebb allergén gyomnövény, az Ürömlevelű parlagfű pollenje, ha csak minimális számban is, az alábbi helyeken kihelyezett pollencsapdákban: Budapest Pesti oldal, Szekszárd, Veszprém, Győr, Miskolc, Pécs, Salgótarján, Békéscsaba, Kecskemét, Mosdós, Nyíregyháza, Szeged, Szombathely, Tatabánya. A Kecskeméten, és környékén felderítést végző szakemberek szerint is hamarosan beindul a tömeges virágzás.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés