Kezdőlap
EUR: 360.6300; USD: 298.9800; CHF: 335.3700
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Átadták a Lalaprint új gépsorát

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__104
Immár negyedik alkalommal rendezte meg a Porta Egyesület és a Kecskeméti Lapok a Hírös Hét Fesztivál keretében a városi Gutenberg ünnepet, amelynek az idei évben különleges apropója is volt. Augusztus 24-én, szerdán 14 órakor avatták fel ugyanis ünnepélyes keretek között a Lalaprint Kft. új nyomdai gépsorát a KÉSZ Ipari Parkban. A rendezvényen – amelyen jelen voltak a szakma valamint a helyi sajtó képviselői – megismerhették az érdeklődők azt a berendezést, amely a hírek szerint Kelet-Közép-Európa legmodernebb csomagolóanyag-gyártó gépe.
Az ünnepség résztvevőit elsőként Németh Lajos, a Lalaprint vállalatvezetője köszöntötte, aki beszélt a cég tevékenységéről és a beruházással megnyíló lehetőségekről is. Bemutatta a már üzemelő gépsor figyelemreméltó tulajdonságait, és elárulta azt is, hogy további fejlesztéseket tervez a cég. Ezután dr. Balogh László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke mondott ünnepi köszöntőt a rendezvényen, majd a nemzeti színű szalag átvágásával átadták a gépsort. A hangulatos rendezvény fogadással zárult.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés