Kezdőlap
EUR: 344.8900; USD: 292.9700; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

AZ ÉV EMBERE: VETÉSSY KATALIN LETT

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__396
Január 1-én, hétfő este a kecskeméti Katona József Színházban, a hagyományos újévi hangversenyen, dr. Zombor Gábor polgármester köszöntője után megnevezte azt a személyt aki az ÉV EMBERE LETT 2006-ban Kecskeméten. A közönségszavazatokat is figyelembe véve a választó tanács döntése nyomán a címre, a közszeretetnek örvendő, kitűnő pedagógus Vetéssy Katalin érdemesült.
Bár január elsején a Katona József Színházban az újévi koncerten a hagyományokhoz hűen bejelentették ki lesz az Év embere, idén először önálló rendezvényt szentelnek az egyre nagyobb presztízsű díj ünnepélyes átadására. Az Év Embere díj ünnepélyes átadására a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan január 19-én kerül sor a Városháza dísztermében. A város polgárai szavazataikkal részt vehettek a jelölési folyamatban, a neves közéleti személyiségekből és ismert szakemberekből álló, kilenc tagú Választási Tanács pedig egyéni mérlegeléssel és többségi szavazással döntötte el ki érdemes idén a megtisztelő címre.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés