Kezdőlap
EUR: 360.6300; USD: 298.9800; CHF: 335.3700
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Baráti találkozó a Túróczyban

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__205
A Túróczy Étterem és Kávéház egyéves születésnapja alkalmából remek hangulatú újévköszöntő baráti találkozót rendeztek csütörtökön a méltán népszerű vendéglátóhelyen. Hovány Márton tulajdonos - akit 2005-ben az Év vállalkozójává választottak - az összejövetelre közismert vállalkozók, cég- és intézményvezetők, városi és megyei vezetők mellett meghívta városunk Príma Primissima-díjasait, valamint az Év emberét és az Év újságíróját is. A házigazda munkásságát dr. Szécsi Gábor polgármester méltatta, majd Farkas P. József adta át Hovány Mártonnak a Porta Egyesület elismerését környezetünk szebbé tételéért tett erőfeszítéseiért.
Hovány Márton megosztotta a jelenlevőkkel a vendéglátással kapcsolatos gondolatait, és szólt arról is, hogy az éttermet szeretett nagyapjáról, Túróczy Jánosról nevezte el. A találkozó igazi ínyencségeket felvonultató ebéddel, majd kötetlen baráti beszélgetésekkel folytatódott.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés