Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Betegszállítás nemes felajánlásból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__182
Kedden délután a kecskeméti Porta Egyesület dísztermében írták alá azt a megállapodást, melynek értelmében az egyesület és a Szenteste Alapítvány a Szent Erzsébet-napi kenyérosztásból összegyűjt adományokból 250 ezer forinttal támogatja az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetét. A felajánlott összegből az OMSZ vállalja, hogy december 15-23. között, a tervezett gépjármű létszám felett – csak a kecskeméti kórházból történő hazaszállítások elvégzésére – egy plusz járművet üzemeltet és ezzel száz beteg közigazgatási határon belül történő hazaszállítását végzi el.
A támogatásról, illetve a több mint egyhetes program végrehajtásának részleteiről szóló dokumentumot dr. Simon Marianna, az OMSZ Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet szakmai vezetője, Pintér Lajos, a DAR gazdasági ügyvezetője, Bárkányi Ernő, a Porta Egyesület elnöke, valamint Farkasné Pásztor Jolán, a Szenteste Alapítvány alapítója látta el kézjegyével.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés