Kezdőlap
EUR: 366.4200; USD: 307.1900; CHF: 330.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Búcsú a Búsuló Krisztus szobortól

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1328
Előzetes híradásunkban már szóltunk arról, hogy nem sokára talán szeptember végére megújul a Búsuló Krisztus szobor. Ma reggel 8.00 órakor Bárkányi Ernő vezetésével a Porta Egyesület munkatársai a ferences ima közösséggel együtt kis búcsúzó áhítatot tartott. Melyen jelen voltak az anyagi támogatói is valamint azok a mesteremberek kik az érdemi munkát elvégzik.
Legelőször Molnár Zoltán irodavezető Juhász Gyula: A tápai Krisztus című versét mondta el majd röviden szólt a szakrális alkotás rövid történetéről. Bárkányi Ernő atya kérte az Isten áldását az előttünk álló terv megvalósítására valamint a személyekre akik a felújítást végzik. Majd Mikusné Mária a Ferences ima közösség vezetője vezetésével egy imát mondtak el a jelenlevők. Végezetül Fellegi Tamás kőfaragó mester szólt az előttük álló felújítási munkálatokról. Ezt követően a gyors és szakszerű kezek segítségével rövid időn belül már levegőben majd a gépkocsin volt a felújítandó alkotás.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés