Kezdőlap
EUR: 366.4200; USD: 307.1900; CHF: 330.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

BÚCSÚZTATTUK A DZSEMBORIRA INDULÓ KECSKEMÉTI CSERKÉSZEKET

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__565
Vasárnap délután a Porta Egyesület irodája előtt a Végh Mihály téren találkoztunk az angliai Hylands-ba induló kecskeméti cserkészcsapat vezetőivel, tagjaival, akik népes küldöttség képviseletében érkeztek, hogy a kecskeméti búcsúzások előtt fogadják jó- és szerencse kívánságaikat, illetve átvegyék a már elküldött jelentős támogatás összeg mellé, a Porta illetve a Szentkirályi ásványvíz logóival díszített hófehér trikókat.
Farkasné Pásztor Jolán, a Porta Egyesület titkára elmondta, hogy a kecskeméti cserkészekkel évtizdes a kapcsolat. Szinte minden alkalommal, amikor nagyobb világtalálkozóra indultak fiaink és lányaink tudott segíteni a civil szervezet, tudta támogatni a rászorultak kiutazását. Most is ez történt, és a Porta tagsága büszke, hogy azok a fiatalok, akik rendszeresen részt vesznek az akciókban - erdőtakarítás, parkrendezés, különféle segédakciók - lehetőséget kapjanak, hogy városunkat képviseljék egy világ fesztiválon. A 16 fős csapat augusztus 13-án tér vissza a hírös városba és tart beszámolót a Porta Egyesület dísztermében. Jó utat fiúk, szerezzetek minél több barátot Magyarországnak, Kecskemétnek és a Portának is!
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés