Kezdőlap
EUR: 360.9500; USD: 304.3400; CHF: 335.0300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Civil programsorozat a főtéren – egész júliusban

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__62
Az egészséges életmód, valamint a környezet-és városvédelem jegyében közszolgálati, figyelemfelhívó, tájékoztató programokat szervez a Porta Egyesület a város főterén egész július hónapban. Már 4-én megnyílik az a sátor, mely a rendezvénysorozat központja lesz, itt állandó programok várják az érdeklődőket.
Délelőtt 10 órától egészen este 6-ig fogadják a pollen-bejelentéseket az egyesület tagjai, illetve a Városgazdasági Kft.-vel együttműködve parlagfű-gyűjtő akciók is lesznek. Szintén 4-én demonstratív terepbejárásra indulnak a Tiszta Köztér aktivistái a parlagfűvel szennyezett területekre. A sátorban a megnyitást követően minden nap szakemberek tartanak fogadóórákat a legkülönbözőbb témákban. Az első héten Tiszta levegőt, tiszta környezetet mindenkinek címmel a pollenártalom, allergia, asztma témakörében zajlanak majd a rendezvények. 4-én 14 és 16 óra között Molnár Tibor környezetgazdálkodási tanácsnok lesz az első vendég, majd 16 órától dr. Pánczél Gyula tüdőgyógyász főorvostól és dr. Góg Erzsébet gyermekgyógyász-allergológustól kérdezhetnek az érdeklődők. Július 5-én Virág Zoltán természetgyógyász és Szarvas Edit kinezológus, július 6-ám az ÁNTSZ munkatársai és az Egészséges Lélegzetért Parlagfűellenes Alapítvány képviselői várják a lakosokat. A hónapban egyébként még „terítékre kerül” mint téma a szenvedélybetegség, és szerepelnek majd a főtéren a környezetvédő szervezetek is.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés