Kezdőlap
EUR: 344.8900; USD: 292.9700; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

DÍSZKARD GARACZI JÁNOSNAK A FŐKAPITÁNYTÓL

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__721
Ma délután ünnepélyes keretek között köszöntötte GARACZI JÁNOST, a Tanyacsárda világhírű főszakácsát, ügyvezető igazgatóját dr. Király Ferenc, rendőrtábornok a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság első embere, 60. születésnapja alkalmából.
.....a megható, baráti ünnepségen részt vett a Porta Egyesület fotóriporterre is. Király Ferenc beszédében elismerően szólt Garaczi János kitünő karizmáiról, szorgalmáról, hazaszeretetéről, közösségi elkötelezettségéről. A jeles mester a minőség megszállottja. Aki elkötelezetten kutatja a régi szakácskönyveket, kézzel írt nagymama-vallomásokat és a jeles mesterek örökségét, hogy megismerje, átörökítse a régi magyar népi konyha titkait az utókornak. E mellett tanít, nevel, vállalja a fáradtságos közszolgálatot is. A rendőrségnek is - tudtuk meg a főpkapitánytól - dicsőséget szerez a jeles szakács munkája, a nemzetközi delegációk (miután megismerték a Tanyacsárda konyháját) superlativuszokat emlegetve búcsúznak a partnerektől, kollégáktól.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés