Kezdőlap
EUR: 363.5500; USD: 300.4000; CHF: 328.2000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Elbúcsúzott barátunk, munkatársunk Mucsi Ferenc

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1314
Elbúcsúzott munkatársunk Mucsi Ferenc. A Porta barátai már tavaly is felfigyeltek a nagykőrösi fiatalemberre, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi karának hallgatójára, aki gyakorlaton kapcsolódott nyári tevékenységeinkhez.
Akkor a rendezvényszervezés területén fejtette ki tudását, tehetségét. Ebben az évben, amikor ismételten szolgálatra jelentkezett újságíróként és szerkesztőként munkálkodott sokunk, sokak örömére és megelégedésére. Különösen is emlékezetes marad az olvasók számára, legalább is a visszajelzésekből erre következtethetünk a Barotai atyával készített, megejtően szép beszéltetése, a zománcművészeti alkotótábor életéről, munkásságáról szóló tudósítása, vagy éppen a Szent Anna napi riportja a Karol Wojtyla Barátság Központ házbúcsújáról, hogy csak néhányat emeljünk ki a szépen ívelő pálya hozzánk kerülő terméséből. Most a búcsú pillanataiban sok sikert kívánunk Mucsi Ferenc pályájához. Feri, közösségünk visszavár. Köszönjük korrekt, kollegális munkádat, jelenlétedet. Sic itur ad Astra!
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés