Kezdőlap
EUR: 359.2700; USD: 296.4500; CHF: 333.8000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Életrehívunk!

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__240
A Porta Egyesület társszervezőkkel összefogva, immár negyedik alkalommal rendezi meg június 29-én az Életrehívunk! Kábítószer-ellenes Fesztivált a Drogellenes Világnaphoz kapcsolódóan. Május 24-én a hagyományokhoz híven együttműködési megállapodást írnak alá a társszervezők, annak jeleként, hogy ismét együttesen kívánnak fellépni a drogok ellen. A nemes cél érdekében ezúttal is a Porta egyesület mellé állt a város önkormányzata, a Kecskeméti Sport Kht., a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a médiák közül pedig, a Kecskeméti Lapok, a KTV, a Gong Rádió és a Petőfi Népe.
A fesztivál egyik helyszíne most is a csúszdapark lesz, ahol játékos programokkal várják fiatalokat, és természetesen kitelepülnek a különböző segítő intézmények, szervezetek is. A felsős általános iskolásoknak és a középiskolásoknak plakát-rajzversenyt hirdettek a szervezők, de lesz futóverseny is, amelyen a tervek szerint Schóbert Norbi is részt vesz. A főtéri programok zárásaként az EDDA zenekar ad koncertet, így várhatóan most is megtelik a városközpont. Újdonság lesz az idén, hogy már a fesztivál előtti héten, a drogprevenció jegyében tartanak egyhetes programot a Porta egészséges életmódsátrában.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés