Kezdőlap
EUR: 366.4200; USD: 307.1900; CHF: 330.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Elismerik a Tourist Police munkatársait

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__676
Négyen vehetik át a Porta Partner Oklevelet a főtéri Tourist Police munkájában végzett tevékenységükért. Az elismerő dokumentumot Farkas P. József, a Porta Egyesület elnöke nyújtja át.
Mint ismert: a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Porta Egyesület még májusban kötött megállapodást, hogy nyáron közösen működtetik a Főtéren a Tourist Police központot. Így lehetőség nyílt arra, hogy az információs pont a civil szervezet szolgáltatásával bővítve végezze tevékenységét az idegenforgalmi szezon alatt. A kezdeményezés eredményességét jelzi: a forró nyári napokban számos civil bejelentés érkezett a kirendeltségre. A pollenszennyezettségre vonatkozó észrevételeket az ügyeletes munkatársak a Végh Mihály térre továbbították. Most pénteken azok részesülnek a Porta Partner Oklevélben, akik oroszlánrészt vállaltak a kirendeltség munkájában. Az elismerő oklevelet pénteken nyújtja át ünnepélyes keretek között Farkas P. József, a Porta Egyesület vezetője.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés