Kezdőlap
EUR: 360.1700; USD: 294.7100; CHF: 325.2200
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Élő társasjáték "Zöld Európa Védelmében"

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1239
A Katona József Könyvtár és a Europe Direct Bács-Kiskun Megyei Európai Információs Pont "Zöld Európa védelmében" címmel természetismereti játékra hívta a 6-7. osztályos diákokat.
A játékra 3 fős csapatok jelentkezhettek. A csoportok három fordulón keresztül bizonyíthatták be, hogy helyük van a döntőben, ahova a legjobb nyolc kerülhetett. A döntőt ma (június 5.) délelőtt tartották a szervezők a bejutott csapatoknak, akik a következők voltak: Kecskemétről a Mátyás Király Általános Iskola és a Bányai Júlia Gimnázium Rajtuk kívül: Zsolnáról, Bácsalmásról, Bácsbokodról, Kunbajáról, Kalocsáról érkeznek a diákok a Katona József Könyvtárba. A természettel és annak védelmével kapcsolatos kérdésekre adott helyes válaszokért egy hat oldalú kockával kidobott számú mezőt léphettek előre a csapatok az élő társasjátékban - ahol a harmadik csapattag jelenítette meg a bábút - hogy elérve a célt a legjobb (és egyben a legszerencsésebb) nyerhesse meg a vetélkedőt.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés