Kezdőlap
EUR: 359.3000; USD: 295.9900; CHF: 333.5500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Európai színvonal a kutyamenhelyen

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__263
A Porta Egyesület és a Mentsvár az Állatokért Alapítvány kuratóriuma közösen szervezte meg pénteken azt a sajtóbejárást, melynek keretében a médiák képviselői, az alapítvány támogatói, és nem utolsó sorban a kecskeméti önkormányzatot képviselő dr. Szécsi Gábor polgármester közösen tekinthették meg a Mentsvár tavaly kialakított új kutyamenhelyét, illetve az ott folyó munkát. A jelenlevők meggyőződhettek arról, hogy az átmenetileg gazdi nélkül maradt ebekről európai színvonalon gondoskodnak a Kisfáiban kialakított telepen, ellentétben egy-két környékbeli lakos észrevételeivel. Tőzsér Judit, az alapítvány kuratóriumának elnöke, az állatvédelem elkötelezett híve elmondta hogy a menhelyen a kutyák tartásának minden feltételét kialakították.
Hozzátette, hogy nagyon sokat köszönhetnek önzetlen segítőiknek, akik jelentős mértékben hozzájárulnak az ideiglenesen elárvult négylábúak táplálásához. Az ebekről 24 órás szolgálatban gondoskodnak, és megoldott a szakszerű állatorvosi ellátás is. Dr. Szécsi Gábor arról szólt, hogy az eddigi tapasztalatok, valamint személyes meggyőződése szerint a Mentsvár kiválóan látja el a menhely üzemeltetési feladatait, és a telep sem hagy kívánnivalót maga után. A jelenlegi működési forma ráadásul évi 15 millió forinttal kerül kevesebbe a városnak, mint a korábbi. Hozzátette, hogy erről a környékbelieket is mindenképpen tájékoztatni kell.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés