Kezdőlap
EUR: 358.3000; USD: 295.4100; CHF: 332.1800
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Falemelő Ünnep a Műkertben

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__370
Sokak örömére végre igazi lendületet vett a kecskeméti műkertvárosi Assisi Szent Ferenc Kápolna építése. A Porta Egyesület támogatásának köszönhetően az alapok már korábban elkészülhettek, a napokban, pedig megkezdődött a falak felhúzása, amihez a téglát, valamint a habarcsot Molnár Ferenc és családja ajánlotta fel. Amikor kedden délelőtt a helyszínen jártunk, a kivitelező Piramis Kft. munkatársai teljes erőbedobással szorgoskodtak a szépen körvonalazódó kápolna építésén.
November 18-án, szombaton 9 órától várhatóan még látványosabban emelkedik majd az épület. A Porta Egyesület ugyanis Falemelő Ünnepet hirdetett meg erre a napra. Remélhetőleg, aki elkötelezett híve a kis templom megvalósításának, az ott lesz, és részt vesz a közös munkában. Nem hiányoznak majd a gasztronómiai élmények sem: nemes felajánlásnak köszönhetően egy vágnivaló sertésből készült finomságokkal csillapíthatják éhségüket a kápolnaépítésben elfáradt munkások, hívek és segítő szimpatizánsok.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés