Kezdőlap
EUR: 359.3000; USD: 295.9900; CHF: 333.5500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Felhívás!

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__266
A Porta Egyesület ezúton is felhívja a földtulajdonosok figyelmét, hogy a parlagfű elleni védekezésről szóló törvény értelmében június 30-ig kötelező végrehajtani a parlagfű elleni védekezést! Határidő után azonnal végrehajtható közérdekű védekezést rendel el az illetékes hatóság, amelynek teljes költségét, és a kirótt növényvédelmi bírságot a földhasználó, földtulajdonos köteles megtéríteni. Ez utóbbi mértéke 20 ezertől 2 millió forintig terjedhet. A költségek adók módjára behajthatók. Az egyesület felajánlja segítségét azoknak a szociálisan rászoruló, nehéz anyagi körülmények között élő, idős tulajdonosoknak, akik nem tudják elvégezni a kötelező feladatot.
A civil szervezet bejelentés esetén - természetesen a rászorultság igazolása után - levágatja a gyomot az érintett ingatlanokon. Az igény bejelentésére hétköznapokon 8 és 16 óra között az egyesület Végh Mihály tér 5. szám alatti irodájában, délutánonként a Tourist Police főtéri kirendeltségén, illetve a 76/505-041-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 80/204-595-ös zöldszámon, valamint a portainfo@axelero.hu e-mail címen van lehetőség.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés