Kezdőlap
EUR: 345.6900; USD: 294.2300; CHF: 321.2100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Film készült Bahget Iskanderről

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1013
"Iskander, a 'szír-realista' magyar fotós" címmel forgatott 14 perces dokumentumfilmet a Kecskemét-hetényegyházi Bahget Iskander fotósról - az örökké nyughatatlan alkotóról, aki harmóniát teremtett maga körül - Sári Zsuzsa.
Az alkotás részt vesz a Magyar Filmszemle információs vetítés programján. A 39. Magyar Filmszemle nem fikciós filmjeinek versenyen kívüli vetítése Budapesten a Bem moziban lesz. A filmeket a Filmszemle tanács osztotta vetítési programba. Az említett film február 3-án délután 4 órakor lesz látható. A Porta népes csapata ez alkalommal is szívből gratulál régi barátunknak, a lelkes és fáradhatatlan CIVILNEK. Egyben persze - köszönetet mondva Iskander "fölfedezéséért" - gratulálunk Sári Zsuzsának, a fiatal alkotónak is, aki kitűnő érzékkel vette észre a fény-művészben a nemes témát. Reméljük, hogy azok is mihamarabb megismerhetik a művet, akik nem tudnak megjelenni a filmszemle bemutatóján, a budapesti Bem moziban.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés